​Els transportistes de Tarragona es plantegen tornar a les mobilitzacions

L'accident mortal a Coma-ruga desencadena indignació també entre este sector, que denuncia sentir-se sempre "criminalitzat"

El secretari general de la FEAT, Josep Lluís Aymat, aquest matí en roda de premsa
El secretari general de la FEAT, Josep Lluís Aymat, aquest matí en roda de premsa | ACN
Redacció
06 de febrer del 2018
Actualitzat a les 20:28h
Els transportistes de la demarcació de Tarragona estudien tornar a les mobilitzacions, després d'un any i mig sense fer-ho. L'últim cop que els camioners van col·lapsar les principals vies del territori va ser l'estiu passat. L'accident de trànsit d'aquest diumenge a Coma-ruga, amb tres víctimes mortals en un xoc contra un camió, ha avivat la indignació també en este sector, que afirma sentir-se sempre "criminalitzat".

Des de la Federació Empresarial d'Auto-Transport de la demarcació de Tarragona (FEAT) es remarca que el problema "de fons" radica en la manca d'inversió en seguretat en carreteres nacionals com l'N-340 i acusa les dues administracions de voler-los "expulsar" d'estes vies, sense la gratuïtat de l'AP-7 o una bonificació equitativa a altres comunitats -d'un 75%. "Som víctimes, no culpables, i la que no perd mai és Abertis", ha etzibat el secretari general de la patronal del transport, Josep Lluís Aymat. A les comarques tarragonines hi ha unes 15.000 persones vinculades al sector del transport.