VÍDEO | Catalunya i l'Ebre, en un viatge espectacular de 4 minuts

Els arrossars del Delta, l’art de la perxa i el recorregut del riu Ebre en un muntatge d’Oliver Astrologo carregat de màgia i emocions

Redacció
01 de febrer del 2018
Actualitzat el 02 de febrer a les 8:52h
L'estany de Banyoles, vist des de l'aire
L'estany de Banyoles, vist des de l'aire

Imatge dels arrosars del Delta de l'Ebre, al vídeo d'Oliver Astrologo Foto: Oliver Astrologo


“Tan bon punt vaig posar un peu a Catalunya vaig saber que havia trobat un lloc que no voldria deixar. Bàsicament conegut per Barcelona i les platges de sorra, Catalunya va més enllà i et sorprèn amb la seva naturalesa diversa i la seva cultura potent, que abasta l'art, l'arquitectura, la gastronomia i la cultura popular”.

Precisament el vídeo s’inicia amb els arrossars inundats reflectint el paisatge del Delta de l’Ebre. A mesura que avança el muntatge, Astrologo mostra trams del recorregut del riu Ebre, les poblacions de la Ràpita i Deltebre, el pic de la Foradada i també l’art de la perxa, que va poder filmar amb el pescador Mayan Zaragoza. 

Però estes només són alguns dels molts paisatges que el realitzador ha recorregut. En concret, al vídeo, hi apareixen les localitats següents: Barcelona; Blanes. Cadaqués. Sant Pere de Rodes i Port de la Selva, a la Costa Brava; Besalú, Sant Pau, la Fageda i Sant Martí del Corb a la Garrotxa; Vall de Núria, al Ripollès; el Pedraforca al Berguedà; Sant Llorenç de Morunys al Solsonès; el Congost de Mont-Rebei, Montsec i Àger, Lleida; Siurana; Tarragona; Montserrat, al Bages; Cantonigròs, Rupit i Tavertet a Osona; ciutat de Girona i Figueres. 
 


 

Imatge de Mayan Zaragoza perxant Foto: Oliver Astrologo