Un detingut per assaltar i robar en un hostal d'Amposta

Els fets van ocórrer a l'hostal Bajo Ebro, situat a l'N-340

Hostal 'Bajo Ebro' a tocar a l'N-340, al terme d'Amposta.
Hostal 'Bajo Ebro' a tocar a l'N-340, al terme d'Amposta. | Google Street View
Redacció
31 de gener del 2018
Actualitzat a la 13:05h
Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir el 27 de gener un home de 38 anys, nacionalitat espanyola i veí d'Amposta, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Segons ha informat avui el cos policial en una nota de premsa, els fets van ocórrer pels voltants de les 3.00 h de la matinada del mateix dia 27 de gener, quan el recepcionista d'un establiment d'hostalatge d'Amposta -l'hostal Bajo Ebro, situal a la N-340- va ser requerit per una persona per tal que obrís la porta de l'establiment.

L'empleat va observar que es tractava d'un home que portava posada la caputxa de la dessuadora i va decidir no obrir-li la porta donat perquè no se’n va fiar.

Uns minuts més tard, l'empleat va ser sorprès pel mateix home, que havia accedit a l'interior de l'establiment forçant una finestra, i el va amenaçar amb un ganivet per tal que li obrís la caixa registradora.

L'assaltant va emportar-se els diners de la caixa i va deixar el recepcionista lligat a una cadira. Desprès li va sostreure el mòbil i les claus del seu cotxe, i tot seguit va fugir del lloc.
El recepcionista va aconseguir deslligar-se i ràpidament va avisar als propietaris de l'establiment i a la policia.

Agents dels Mossos de la comissaria d’Amposta van iniciar immediatament un dispositiu de recerca per tal de poder localitzar  l'autor dels fets.

Als voltants de les 6.00 h del matí un mosso que es trobava fora de servei va comunicar que acabava de veure, caminant pel voral de la carretera C-12 al seu pas per Amposta, un home que físicament es podria correspondre amb l'autor del robatori violent.
    
Gracies a la informació facilitada, l'home va ser localitzat i interceptat per una patrulla, que va comprovar que es tractava de l'autor del robatori i per això va quedar detingut.

L'arrestat va ser presentat davant el Jutjat d'Instrucció de guàrdia d'Amposta el passat 28 de gener, el jutge va decretar el seu ingrés a presó.