Detinguts dos veïns d'Amposta per sis robatoris amb força

En quatre dies haurien robat en dues granges, una caseta de camp, una benzinera, un centre esportiu i a l’interior d’un camió

Redacció
29 de gener del 2018
Actualitzat a les 17:07h
Els robatoris es van cometre entre el 19 i 23 de gener al terme d’Amposta
Els robatoris es van cometre entre el 19 i 23 de gener al terme d’Amposta | @mossos
Els Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Amposta van detenir el passat 24 de gener, un home i una dona, tots dos de 43 anys, de nacionalitat espanyola i veïns d’Amposta, com a presumptes autors de sis robatoris amb força.

Durant la matinada del passat 24 de gener una patrulla dels Mossos d’Esquadra, que estava fent tasques de seguretat ciutadana pel municipi, va aturar un vehicle que circulava per la localitat d’Amposta. A l’interior del turisme, que anava ocupat per un home i una dona, els agents van localitzar nombroses eines de camp les quals van ser comissades preventivament, “davant la poca fiabilitat que oferien les explicacions donades pels ocupants del vehicle sobre la seva procedència”, tal i com expliquen els Mossos.

Poques hores després, els agents van ser coneixedors que les eines intervingudes havien estat sostretes d’una caseta de camp ubicada a les rodalies d’Amposta. I, el migdia del mateix dia 24, les mateixes dues persones van ser localitzades sortint d’una deixalleria on havien anat a vendre objectes diversos.

Els agents van comprovar que el material que havien venut a la deixalleria es corresponia amb objectes sostrets en altres robatoris ocorreguts a la localitat d’Amposta, concretament en dues granges i en un camió. Les indagacions portades a terme pels investigadors també van permetre relacionar als detinguts amb altres dos robatoris amb força ocorreguts en una benzinera i un centre esportiu de la mateixa localitat.

L’home i la dona van quedar detinguts com a presumptes autors de sis robatoris amb força ocorreguts entre el 19 i 23 de gener al terme municipal d’Amposta. Els detinguts van passar el dia 25 de gener a disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia d’Amposta, que els va dixar en llibertat amb càrrecs.