Arriba la primera nevada de l’any al Port

Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya, la cota de neu se situa, este matí, al voltant dels 700 metres

Imatge de la nevada al Mont Caro, este divendres al matí
Imatge de la nevada al Mont Caro, este divendres al matí | Jordi Bonfill
Redacció
26 de gener del 2018
Actualitzat el 27 de gener a les 11:15h
La primera nevada de l’any ja ha arribat al Port. Un dels primers indrets en què s'han dixat veure els primers flocs de neu ha estat Fredes (Baix Maestrat), que a mig matí ja estava totalment vestit de blanc, com es pot apreciar en el següent vídeo, publicat per José María Bel Verge, des de la Colònia Europa – Fredes.



També la nevada ha arribat ben d’hora a la zona de Morella on, al voltant de les 11.00h del matí, ja s’han produït les primeres incidències a la carretera. El Consorci Provincial de Bombers de Castelló (CPBC) han estat auxiliant diversos vehicles amb problemes per la neu a Morella. Pel moment, també han mobilitzat 6 equips llevaneus.
   
  Al llarg del matí el temporal de neu s’ha anat estenent pel Port i ha arribat també al Mont Caro. De fet, la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya ja va indicar que a partir d'este divendres es produiria una forta davallada de les temperatures i començarien les nevades en cotes baixes. Este matí, la cota de neu se situa al voltant dels 700 metres.
 

Imatge de la nevada al Mont Caro, este divendres al matí Foto: Jordi Bonfill