Detinguts per robar en 31 màquines expenedores a Tortosa i Roquetes

Els tres joves -un noi de 18 anys i dos menors- pressumptament colpejaven les màquines per aconseguir els diners de la recaptació

Els Mossos d'Esquadra van identificar els pressumptes autors amb les imatges de les càmeres de seguretat
Els Mossos d'Esquadra van identificar els pressumptes autors amb les imatges de les càmeres de seguretat | Mossos d'Esquadra
Redacció
26 de gener del 2018
Actualitzat a les 11:49h
Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 22 de gener, un home de 18 anys i dos menors d’edat, tots tres de nacionalitat espanyola i veïns de Tortosa, com a presumptes autors de 31 robatoris amb força.

Entre finals del mes d’octubre de l’any passat i gener de 2018, els Mossos van rebre diverses denúncies de robatoris amb força en màquines expenedores de tres establiments oberts al públic les 24 hores, ubicades a Tortosa i Roquetes.

En el transcurs de la investigació, un cop analitzades les imatges de les càmeres de seguretat dels establiments, els agents van determinar que els autors dels robatoris eren un grup de joves que sempre utilitzaven el mateix modus operandi: donaven fortes puntades de peu fins aconseguir  que la màquina els retornés els diners de la recaptació.

Esta pràctica provocava danys en les màquines expenedores i les dixava sense funcionar correctament, la qual cosa ha comportat greus perjudicis econòmics a l’empresa propietària que podrien arribar als 30.000 euros.

La investigació va concloure amb la identificació i posterior detenció dels tres presumptes autors dels fets. Als detinguts se’ls relaciona amb 31 robatoris a màquines expenedores comesos els darrers quatre mesos.

Els dos detinguts menors van quedar en llibertat a l’espera de ser citats per l’Il·lustre Fiscalia de Reforma de Tarragona, mentre que l’autor major d’edat va passar a disposició del Jutjat de guàrdia de Tortosa que va decretar la seua llibertat amb càrrecs.