El Consell del Baix Ebre formarà professionals en activitats auxiliars de comerç

El curs s'impartirà en dependències municipals de l'Ajuntament de Roquetes

per Redacció, Roquetes, 25 de gener de 2018 a les 09:20 |
El curs s'adreça prioritàriament a persones aturades majors de 16 anys, tot i que també hi poden accedir persones en actiu. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza, a través de l'empresa Baix Ebre Innova, un curs per formar professionals en activitats auxiliars de comerç. Este curs, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, té una durada de 270 hores i inclou 40 hores de pràctiques laborals.

Els interessants en fer esta formació, que és totalment gratuïta, poden adreçar-se a les oficines de Baix Ebre Innova, al polígon Venta Nova de Camarles, trucar per telèfon al 977471735 (de 9.00 a 14.00 hores) o bé fer la inscripció a través de www.baixebre.cat.


El curs, que és presencial, s'iniciarà a l'abril en dependències municipals de l'Ajuntament de Roquetes. Els alumnes que completen esta formació obtindran el certificat de professionalitat en activitats auxiliars de comerç, que els permetrà realitzar operacions auxiliars de reposició, disposició i condicionament de productes al punt de venda,  preparar comandes de forma eficaç i eficient, manipular i traslladar productes en la superfície comercial i en el repartiment de proximitat, i proporcionar atenció i informació al client.

Els participants, un cop obtingut el certificat de professionalitat, podran desenvolupar la seua activitat professional en establiments comercials: botigues, supermercats i hipermercats, i centres de distribució comercial. Les principals ocupacions relacionades amb esta formació són el de reposador/a d'hipermercat, reposador/a, repartidor/a de proximitat, embalador/a, empaquetador/a, etiquetador/a, preparador/a de comandes i auxiliar de dependent/a de comerç.

El curs s'adreça prioritàriament a persones aturades majors de 16 anys, tot i que també hi poden accedir persones que estiguen en actiu. En els dos casos, cal estar inscrit a l'Oficina de Treball del SOC (OTG) abans de l'inici de la formació.

L'objectiu d'este curs, que s'inclou en l'oferta formativa 2017/18 de Baix Ebre Innova, és la inserció laboral de joves i treballadors desocupats del Baix Ebre en una especialitat que té actualment demanda dins del mercat laboral.


 

 

Participació