municipal

Movem Tortosa demanarà la gratuïtat de l'aparcament de la plaça del Bimil·lenari

Presentaran una moció al proper ple del mes de febrer

per Redacció , Tortosa, 24 de gener de 2018 a les 11:56 |
L'aparcament és gratuït per als usuaris que utilitzen un bus llançadora fins a l'Hospital. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El grup municipal de Movem Tortosa-Entesa, a través del seu portaveu a l’ajuntament, Jordi
Jordan, ha denunciat que ja es va advertir que l’aparcament de la plaça del Bimil·lenari seria un nou fracàs.

 
Este nou aparcament de 118 places va entrar en funcionament el juliol passat i va ser creat pensant en els usuaris de l’Hospital Verge de la Cinta. Durant els primers mesos l'aparcament va ser gratuït, però des de la tardor només ho és per als usuaris de l’hospital. Des d’aleshores, el seu ús és pràcticament inexistent, segons ha denunciat l'Associació de Veïns del nucli antic i el sindicat Catac.

 
Este fet, segons Movem Tortosa, “posa en evidència un cop més la mala gestió i la manca de planificació del govern municipal del senyor Bel i la senyora Roigé, acompanyats per Esquerra”.
 
En aquest sentit, Jordi Jordan, feia referència a que aquest no ha estat l’únic fracàs en tema
d’aparcaments al barri del Temple, tot recordant que l’aparcament de la plaça del Carrilet
també va ser impulsat pel Govern de Bel “a bombo i plateret” al 2011.
 
L’aparcament en superfície va tenir un cost de 270.000 euros, finançats pel Departament de Territori i Sostenibilitat, i es va posar en marxa l’estiu de 2017. El portaveu de Movem subratlla que “algú hauria d’assumir responsabilitats per la despesa de recursos públics”.
 
Movem Tortosa presentarà al proper ple ordinari del mes de febrer una moció instant a  l’ajuntament a arribar a un acord amb la Generalitat per a que de manera immediata passe a ser un aparcament gratuït.
 

 

Participació