El Consell Comarcal del Montsià ha assessorat més de 6.900 joves durant el 2017

La majoria de consultes s’han fet per assumptes relatius a la salut, l’àmbit formatiu i laboral

Consell Comarcal del Montsià
Consell Comarcal del Montsià | Google street view
Redacció
23 de gener del 2018
Actualitzat a les 17:32h
Els Serveis Comarcals de Joventut del Montsià han atès directament un total de 6.923 joves durant el 2017, assolint, així, una xifra rècord. La majoria de consultes ateses han estat sol·licituds d’informació general i, en concret, han estat els aspectes relatius a la salut, seguit molt de prop per l’àmbit formatiu, els que més consultes han generat. També compta amb un percentatge elevat el nombre de sol·licituds d’assessorament en temes laborals i de garantia juvenil, sumant estes quatre àrees un 93,83% de totes les consultes ateses. 

Per acabar, pel que fa referència a la procedència del jove, la majoria dels atesos provenen d’Amposta (36,60%) i de la Ràpita (14,28%), però com a nota curiosa, hi ha un percentatge representatiu de joves de fora de comarca (19,23%) que també s’adrecen als Serveis d’Informació Juvenil del Montsià. Pel que fa a l’edat, la franja que va dels 16 als 25 anys és la més nombrosa quant a consultes ateses. 

Davant esta realitat, la consellera de joventut, Sònia Tomàs, valora molt positivament l’acceptació d’estos equipaments per part dels joves i destaca el treball en xarxa que es realitza amb la resta dels municipis del Montsià. En este sentit, i per a totes les persones interessades en la programació de cursos que s’oferixen des d’ambdós serveis per este 2018 ja estan disponibles al web: www.montsiajove.org