Detingut un jove per robatoris en una vintena d'immobles a la Ràpita

D'un domicili es va endur una escopeta que els Mossos van trobar en altres immobles assaltats que de vegades ocupava

Redacció
22 de gener del 2018
Actualitzat el 24 de gener a les 16:27h
Els Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte autor dels robatoris.
Els Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte autor dels robatoris. | Mossos
Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 20 anys, sense domicili conegut, com a presumpte autor de 17 delictes de robatori amb força en domicilis i 2 més en trasters. Tots els immobles estan ubicats a La Ràpita i els seus propietaris van alertar que havien estat víctimes de furts, els passats mesos d'octubre i novembre. Es tracta principalment de segones residències que el detingut aprofitava per assaltar quan estaven deshabitats. Forçava els accessos i s'enduia principalment objectes de la llar, bicicletes, aparells electrònics i eines. Tres dels immobles on va robar, però, eren domicilis habituals i en un d'ells es va endur una escopeta que els Mossos van trobar després en un altre dels pisos assaltats. I és que en almenys en 4 domicilis també hi havia restes pròpies d'haver estat ocupats durant un temps i s'hi van trobar altres objectes procedents d'altres robatoris.

El passat 17 de gener, el presumpte autor dels robatoris, de nacionalitat romanesa, va ser detingut pels agents després que fos sorprès ocupant un domicili i en disposició de diversos objectes que havien estat sostrets en anteriors robatoris a altres habitatges.

El detingut té antecedents policials per delictes contra el patrimoni. Després de passar a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia d'Amposta, el jutge n'ha decretat la llibertat amb càrrecs.