Tortosa estrena un Espai Multiús al Temple, a disposició de veïns, comerciants i gent gran

L'alcalde Ferran Bel ha lliurat les claus a les associacions de veÏns

Este dissabte s'ha fet lliurament de les claus a les associacions de veïns.
Este dissabte s'ha fet lliurament de les claus a les associacions de veïns. | Cedida
Redacció
21 de gener del 2018
Actualitzat a les 10:04h
L’Ajuntament de Tortosa ha habilitat un espai municipal al passeig de Ribera com a nou Espai Multiús del Temple per posar-lo a disposició de les entitats del Temple, com tenen altres barris de la ciutat. L’alcalde, Ferran Bel, acompanyat pel regidor de barri, Emili Lehmann, i per altres membres de l’equip de govern, ha lliurat este dissabte les claus del nou equipament a les associacions de veïns, de comerciants i de gent gran del Temple, tal com ha informat l’Ajuntament tortosí en una nota de premsa.

Un públic nombrós, majoritàriament gent gran, ha assistit a l’obertura del nou local. El president dels veïns del barri, Paco Roigé, ha parlat en nom de les tres associacions per remarcar que este espai multiús resol una important mancança que ara permetrà la celebració d’activitats i reunions en un local amb condicions, i ha agraït a l’alcalde i al govern municipal haver-lo posat en marxa. L’alcalde, al seu torn, ha aprofitat el seu parlament per fer una defensa de la societat civil del municipi, associacions de veïns i altres entitats, de qui ha dit que han contribuït a fer els barris i la ciutat gran gràcies a la seua participació.

El nou Espai Multiús del Temple està al número 19 del passeig de Ribera. Té una superfície de vora 200 m2 i compta amb diferents despatxos i zones compartides on es poden fer activitats. El cost de la reforma ha estat d’uns 18.000 euros aproximadament, a banda dels treballs de sanejament que s’han fet amb recursos propis de la brigada municipal.