Un recital de piano enceta el cicle de concerts «Hivern Musical» del Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa

Fins al 15 de març se celebraran 3 recitals gratuïts a la Sala d'actes del Patronat Obrer

1200_1516376800IMG-6549bis
1200_1516376800IMG-6549bis
Redacció
19 de gener del 2018
Actualitzat a les 16:47h
Un recital de piano d'Inés Reguero, professora de l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa, ha donat el tret de sortida este dijous a un nova edició del cicle de concerts "Hivern Musical", que organitza cada any el centre d'educació. Este cicle de concerts oferirà fins al 15 de març un total de 4 actuacions protagonitzades per professors, exalumnes i formacions de renom a la sala d'actes del Patronat Obrer de Tortosa. L'entrada a tots els concerts és oberta al públic i gratuïta.

El proper concert el protagonitzarà Solk el proper dijous 1 de març a les 20h. L'agrupació està formada per Joan Cid (llaüt, guitarró i cors), Jordi Sanç (percussions tradicionals), Sebastià Redó (veu i lletres), Pau Puig (dolçaina, gralla, tarota, saxo, ney, bansuri, alboka, gaida búlgara i sac de gemecs) i Rafel Iniesta, contrabaix. El divendres 2 de març a la mateixa hora tindrà lloc l'actuació del Cor LaBinota, sota la direcció de Maria Lombarte i amb Manel Miró com a pianista acompanyant. Finalment, el dijous 15 de març Música de Cambra amb professorat del centre: J. Ricardo Forner (clarinet), Nico Cobo (violoncel), Inés Reguero (piano) i Jordina Setó (Piano).

Cada curs escolar l'Escola i Conservatori de la Diputació a Tortosa organitza dos cicles de concerts, l'Hivern Musical i la Primavera Musical. L'objectiu d'ambdós cicles és apropar la música a la comunitat educativa del conservatori però també a Tortosa i a la demarcació de Tarragona.