Mor un dels ferits en l'ultralleuger accidentat prop de la Sénia

L'altra persona que ocupava l'ultralleuger ha resultat ferida amb cremades de segon grau

Imatge de l'helicòpter medicalitzat procedeint al rescat del ferit
Imatge de l'helicòpter medicalitzat procedeint al rescat del ferit | Consorci Provincial de Bomberos de Castelló
ACN
19 de gener del 2018
Actualitzat a les 15:40h
ACTUALITZACIÓ 15:30 hores | Mor un dels ferits en l'ultralleuger accidentat prop de la Sénia

Un dels ferits en l’accident de l’ultralleuger prop de la Sènia ha mort, mentre que l’altre ha resultat ferit amb cremades de segon grau. Segons informen tant els efectius del Consorci de Bombers de Castelló com Emergències de la Generalitat Valenciana, el sinistre ha provocat un incendi forestal al terme de la Pobla de Benifassà (Castelló), en què s’està treballant. 

INFORMACIÓ | Dos ferits en l'accident d'un ultralleuger prop de la Sénia

Un ultralleuger ha patit un accident este divendres al matí al Port. L'avioneta ha caigut prop de la Mola de Fitó, al terme municipal de la Pobla de Benifassà, a la comarca castellonenca del Baix Maestrat. L'accident ha tingut lloc molt a prop del terme municipal de la Sénia i en un primer moment s'han activat fins a 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat perquè es pensava que hi havia un incendi forestal.

Els dos ferits, un sembla que molt greu, estan sent rescatats amb helicòpter pels Bombers de Castelló perquè a la zona només s'hi pot accedir a peu o per aire. Un helicòpter medicalitzat ha aterrat en una zona propera on també espera un equip del SAMU (Servei d'Assistència Mèdica Urgent) de Castelló per traslladar els ferits a l'hospital.