L’Ajuntament de Tortosa acaba adjudicant la gestió de la gossera municipal al Corralet de Vinaròs

ARCA, que ha gestionat la gossera fins ara, busca families adoptives per als 180 gossos i els 20 gats que hi ha actualment a la protectora

ARCA ha estat quatre mesos lluitant en contra de la concessió de la gossera a El Corralet
ARCA ha estat quatre mesos lluitant en contra de la concessió de la gossera a El Corralet | Cedida
Redacció
18 de gener del 2018
Actualitzat a les 15:58h
El Corralet de Vinaròs serà el nou encarregat de la gestió de la gossera municipal de Tortosa. La protectora ARCA, que ha gestionat la gossera durant els darrers anys, porta mesos de lluita en contra de la concessió a El Corralet, denunciada en diverses ocasions per les seues presumptes males pràctiques.

Finalment, però, tot i les més de 12.000 signatures recollides per diferents protectores del territori per revocar la concessió, el consistori tortosí ha respòs amb una negativa, segons confirma ARCA en un comunicat a través del seu Facebook. En el concurs públic, el Corralet hauria fet una oferta econòmica que rebaixava en 500 euros mensuals a la proposada de l’entitat tortosina. 

Ara, ARCA ha demanat ajuda per trobar famílies adoptives per als 180 gossos i 20 gats que hi ha actualment a la protectora. “Ens neguem a deixar-los en mans d’esta empresa que tots sabem que misteriosament els fa desaparèixer (a les seues instal·lacions de Vinaròs tenen fins a forn crematori propi)”, ha defensat la protectora.