Controlat un incendi forestal a Campredó

Segons les primeres estimacions, s'haurien cremat 2 ha

El foc s'ha declarat a la zona de les Barraques.
El foc s'ha declarat a la zona de les Barraques. | Bombers de la Generalitat
Redacció
17 de gener del 2018
Actualitzat a les 17:41h
Els Bombers de la Generalitat han activat una quinzena de dotacions per apagar un incendi que s’ha declarat a primera hora d’este matí en una zona forestal i agrícola de Campredó (Tortosa, Baix Ebre) i que ha quedat controlat al voltant de les 10 del matí.

L’avís del foc s’ha donat a les 7.27 hores del matí. Les flames s’haurien iniciat a la zona de les Barraques i, segons les primeres estimacions s’haurien cremat unes 2 hectàrees de massa forestal i camps d’oliveres abandonats. Un cop controlat, els Bombers remullen ara la zona.

El foc s’ha concentrat en una barrancada i degut al fort vent que bufa a la zona, s’han concentrat els esforços en que les flames no travessessin un camí i evitar la seua propagació. El temporal ha impedit també que a la zona hi treballessin mitjans aeris.

Protecció Civil ha activat la l’alerta del pla Ventcat per les fortes ventades al litoral i prelitoral central i sud. Durant el dia d’avui, els Bombers han fet 7 sortides a les Terres de l’Ebre relacionades amb el vent, principalment per retirar arbres o mobiliari urbà.