Obertes les inscripcions per a la tercera Mostra Art i Flors als Balcons d'Alcanar

Se celebrarà durant les festes de Sant Isidre a Alcanar i a mitjans de juliol a les Cases

Imatge de l'edició de l'any passat de la mostra.
Imatge de l'edició de l'any passat de la mostra. | Cedida
Redacció
16 de gener del 2018
Actualitzat a les 10:51h
La Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Alcanar ha aprovat les bases de la pròxima edició de la Mostra Art i Flors als Balcons, que arrencarà el 5 de maig pels carrers d'Alcanar i es podrà visitar durant les Festes de Sant Isidre, mentre que a les Cases d'Alcanar es farà a mitjans de juliol, coincidint amb la festivitat de la Mare de Déu del Carme. 

Esta tercera exposició està oberta a tots els artistes majors de 17 anys, nascuts, residents a Alcanar o amb vinculació amb la població. I, com a novetat, també hi podran participar artistes d'altres poblacions que són o han estat alumnes de l'Escola Municipal d'Arts Plàstiques d'Alcanar. Les bases de la III Mostra Art i Flors als Balcons inclouen tota la informació necessària per a poder participar.  

Amb l'objectiu de facilitar els treballs de coordinació, aquelles persones que estiguen interessades a participar-hi i que compleixen els requisits de les bases cal que emplenen este formulari i el facen arribar a btf@alcanar.cat.

Després de l'èxit de les anteriors edicions, el 2018 es preveu que s'incremente el nombre d'obres exposades. L'organització de la mostra ja està treballant en l'organització de la tercera exposició, per tal que  Art i Flors als Balcons torne a lluir als carrers canareus.