La Partinando Show 2018 durà Seguridad Social, Los Rebeldes i La Unión a la Ràpita

El concert serà el 4 d'agost a l'Estadi Municipal de la Devesa | Properament s'anunciarà la venta de les primeres entrades a preu reduït

Els líders de Los Rebeldes (Carlos Segarra), la Unión (Rafa Sánchez) i Seguridad Social (José Manuel Casañ).
Els líders de Los Rebeldes (Carlos Segarra), la Unión (Rafa Sánchez) i Seguridad Social (José Manuel Casañ).
Sofia Cabanes
15 de gener del 2018
Actualitzat a les 19:12h
La Partinando Show 2018 ja té confirmats els seus caps de cartell per al que promet ser, novament, el concert estrella de l’estiu a les Terres de l’Ebre. Després de l’èxit desbordant que va suposar l’actuació de Fangoria en el què va ser el 18è aniversari de la festa liderada per polifacètic Fernando Garcia, enguany, grups mítics del rock i del pop espanyol dels 80, com són Seguridad Social, Los Rebeldes i la Unión ja han confirmat la seua presència en un concert que se celebrarà el 4 d’agost a l’Estadi Municipal de la Devesa.

Així ho ha confirmat la mateixa organització a l’aguaita.cat, que novament, serà mitjà oficial de la Partinando Show. Tot i que a hores d’ara s’estan tancant el serrells del que ha de ser esta festa, ja ha quedat concretat que cadascun dels grups interpretarà els seus èxits més rellevants i que ho faran amb la seua banda oficial. A més, Mr. Dj Fernando Garcia celebrarà els seus 30 anys dalt dels escenaris com a Dj en una nit que, com totes les Partinando inclourà show, dansa i els millors èxits de tots els temps.

Tenint en compte que l’aforament de l’Estadi Municipal de la Devesa és limitat, en les properes setmanes l’organització posarà a la venta el primer paquet d’entrades. Ho farà a un preu més avantatjós respecte de les que es podran adquirir en posterioritat per premiar aquells que ja saben que no es volen perdre este esdeveniment . L’aguaita.cat informarà oportunament de la data en què ja es podran comprar i dels llocs on fer-ho.

Els tres grups que actuaran en concert a la Partinando Show formen part de la història del rock i del pop espanyol dels 80 i principis dels 90. De Seguridad Social, format el 1982 a Benetúser (València) n’han sortit èxits com ‘Chiquilla’, ‘Comerranas’, ‘Acuarela’ o ‘Quiero tener tu presencia’. Per la seua banda, el grup barceloní Los Rebeltes està considerat un dels grups emblemàtics i pioner del rockabilly espanyol. Van fer famosos temes com ‘Mediterráneo’ o ‘Bajo la luz de la luna’.

Per últim, ‘Un hombre Lobo en París’ és la cançó més arxiconeguda de la Unión, grup format el 1984 i que ha venut més de 2 milions de discos per tot el món.