Sos Arca convoca una manifestació este diumenge a Tortosa contra el canvi de gestió de la gossera municipal

La protesta començarà a les 11.30 hores a la plaça del Temple i acabarà a la plaça de l'Ajuntament

Cartell de Sos Arca anunciant la convocatòria de la manifestació, este diumenge al matí.
Cartell de Sos Arca anunciant la convocatòria de la manifestació, este diumenge al matí.
Redacció
07 de gener del 2018
Actualitzat a les 10:21h
Sos Arca ha convocat una manifestació per a este diumenge 7 de gener al matí a Tortosa per expressar el seu rebuig al canvi en la gestió de la gossera municipal, adjudicada a l’empresa El Corralet de Vinaròs. La protectora tortosina va presentar fa dos mesos un recurs contra l’adjudicació del servei a n’esta empresa per part de l’Ajuntament, i encara no ha rebut resposta. L’alcalde, Ferran Bel, va assegurar divendres que la resolució del recurs es durà a terme esta propera setmana.

Sos Arca s’oposa a la gestió de la gossera per part de Seproanimal S.L. (El Corralet) pel fet que “Com tots ja sabeu –El Corralet- és una gossera i no protectora, on està permès el sacrifici, a més a més de tindre múltiples denúncies per maltractament animal”, denuncia Arca en les seues xarxes socials. "Nosaltres no estem en contra d'un canvi en la gestió, de fet si passés a mans d'una altra protectora com Arca molts estariem disposats a fer de voluntaris, però sabem què implica que passe a esta gossera", ha explicat un dels membres de Sos Arca.

Per això ha convocat la manifestació d’avui, que sortirà a les 11.30 hores de la plaça del Temple i acabarà a la plaça de l’Ajuntament. “A Tortosa, Arca hem lluitat durant més de 17 anys per cuidar, protegir i donar una millor vida als que no tenen veu. Hem lluitat per la seva dignitat i els seus drets. Ara no podem defallir (…)”, assegura la protectora tortosina. “La cosa no pinta bé, hem de ser-hi tots i no fallar-los”, conclou en el seu comunicat.

Actualment a la gossera municipal hi ha uns 190 animals.