Ferran Bel assegura que la investidura telemàtica de Puigdemont «és possible»

El responsable d'Acció Política del Partit Demòcrata apunta que caldrà explorar "qualsevol possibilitat" que permeti que tots els electes puguin agafar l'acta de diputat el 17 de gener

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, durant l'acte de JxCat al municipi, l'11 de desembre de 2017.
L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, durant l'acte de JxCat al municipi, l'11 de desembre de 2017. | ACN / Bernat Vilaró
ACN
04 de gener del 2018
Actualitzat a les 12:30h
El responsable d'Acció Política del Partit Demòcrata (PDeCAT) i alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha assegurat que la investidura telemàtica del candidat de JxCat, Carles Puigdemont, "és possible".

En declaracions al programa Las Mañanas de Cuatro, Bel ha apuntat que este escenari ja es va tenir en compte els dies previs a la campanya. Tot i això, ha remarcat que s'hauria de permetre que tant el president destituït com el vicepresident, Oriol Junqueras; el conseller Quim Forn; el diputat electe Jordi Sànchez -estos tres darrers, empresonats- i els altres dirigents que estan a Brussel·les amb Puigdemont poguessen anar al Parlament el 17 de gener durant la constitució de la cambra, així com en el debat d'investidura previst pel dia 31.

Així mateix, Bel ha sentenciat que caldrà explorar "qualsevol possibilitat" que permeta que tots els electes puguen agafar l'acta de diputat, i assistir al debat d'investidura de finals de gener.