L'Escola d'Aqüicultura a l'IRTA de la Ràpita tindrà una parada d'autobús

Era una reivindicació històrica dels alumnes de l’Institut Els Alfacs que estudien al centre

Roda de premsa de presentació de la nova parada.
Roda de premsa de presentació de la nova parada. | Cedida
Redacció
04 de gener del 2018
Actualitzat a les 9:58h
L’Escola d’Aqüicultura, al costat de l’IRTA de Sant Carles de la Ràpita, disposarà d’una parada d’autobús a partir del dilluns 8 de gener. Esta era una reivindicació històrica dels alumnes de l’Institut Els Alfacs que cada dia es desplacen al centre -situat en la mateix ubicació que l'institut de recerca- per cursar els seus estudis.

La nova parada s’afegirà a la ruta d’autobús que enllaça el municipi amb el Poble Nou del Delta i que està operada per l’empresa Hife. La millora beneficiarà a prop de cent alumnes dels estudis de grau mitjà i superior d’Aqüicultura i de grau superior en Educació i Control Ambiental, així com al propi personal de l’IRTA.

L’alcalde, Josep Caparrós, ha celebrat este dimecres que així és resol "una mancança històrica i una reivindicació que des de l’Institut Els Alfacs se’ns plantejava des de feia molts anys". En la mateixa línia, el regidor d’Ensenyament, Àlex Cervera, ha destacat que "este govern pretenia donar resposta a diferents mancances pel que fa estudis post-obligatoris, sobretot pel que fa als cicles formatius, i la primera gestió que vam fer va ser adaptar els cursos de Gestió Administrativa a l’àmbit turístic, després van aconseguir implantar el grau superior d’Educació i Control Ambiental i finalment hem aconseguit que els joves que venen d’arreu del territori puguen arribar a l’IRTA amb transport públic".

A partir de dilluns, l‘autobús que surt cap a Poble Nou des de la terminal de La Ràpita a les 7:45 hores farà parada a l’IRTA i, de tornada, sortirà de l’institut de recerca a les 14:40 hores.