L’Ajuntament de la Ràpita habilita un nou aparcament amb 54 places al costat de l’Estadi Municipal

També s’està duent a terme l’arranjament del sistema d’aigües pluvials entorn l’Estadi

L'actuació vol actuació millorar del sistema d’evacuació i drenatge de les aigües pluvials dels terrenys entre l’Estadi Municipal i el camp d’entrenament
L'actuació vol actuació millorar del sistema d’evacuació i drenatge de les aigües pluvials dels terrenys entre l’Estadi Municipal i el camp d’entrenament | Cedida
Redacció
03 de gener del 2018
Actualitzat a les 11:37h
L’Ajuntament de La Ràpita du a terme tota una actuació de millora del sistema d’evacuació i drenatge de les aigües pluvials dels terrenys entre l’Estadi Municipal i el camp d’entrenament. El projecte ha de resoldre els greus problemes de circulació de l’aigua de pluja existents. Aprofitant esta millora, s’habilita una zona d’aparcament annexa a l’avinguda Sagrat Cor, amb 54 places.

L’actuació en marxa contempla la connexió del sistema superficial de recollida de l’aigua de pluja cap a la xarxa que la redirigirà cap al barranc de Solito. D’esta manera, s’evitaran els problemes d’arrossegament de terres, erosió i degradació de la zona annexa a l’Estadi Municipal pel darrera de la zona de tribuna, amb la conseqüent inundació de tot l’espai lateral, adjacent a l’avinguda Sagrat Cor. Estes obres s’executen d’acord al conveni signat amb Aigües de Catalunya i es financen a càrrec del Pla director de millora en aigües pluvials. El cost és de 29.960 euros.

Aprofitant este arranjament, s’habilita un aparcament per a la zona esportiva, de manera que s’ha asfaltat l’espai fins ara de terra que restava per urbanitzar, de 3.250 metres quadrats. En esta nova zona habilitada hi podran estacionar fins a 54 vehicles. L’empresa adjudicatària que efectua estes obres és Àrids Filato SL, amb un pressupost de 52.954 euros.