Mor un home mentre pujava al cim de la Foradada

L’avís es va rebre a les 14.03h d’este dimarts

El SEM va traslladar el cadàver al Pavelló Firal, on el jutge va fer l'aixecament del cadàver
El SEM va traslladar el cadàver al Pavelló Firal, on el jutge va fer l'aixecament del cadàver | Cedida
Redacció
03 de gener del 2018
Actualitzat a la 13:14h


Un home va morir d’un atac de cor pujant a la Foradada, el migdia d'este dimarts. Segons informen els Mossos d’Esquadra, l’avís es va rebre a les 14.03 hores, quan l’home, de 52 anys i ciutadà d’Alemanya, va sofrir una parada cardíaca durant l’ascens al cim.

Al lloc es van desplaçar els Bombers de la Generalitat, el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i Mossos d'Esquadra. Segons fonts policials, quan van arribar l’home ja havia mort, va ser traslladat al Pavelló Firal, on el jutge va procedir a executar l’aixecament del cadàver.

T'estimonis presencials dels fets, indiquen que l'home havia pujat d'excursió al cim amb la seua família i una altra parella d'amics. Ja des de dalt del cim, la parella de l'home mort va començar a cridar per demanar ajuda i, en veure la situació desesperada, els presents van trucar ràpidament al 112. Quan l'helicòpter va arribar amb un metge i un assistent, es van intentar realitzar tasques de reanimació mitjançant un desfibrilador, però ja no es va poder fer res per salvar-li la vida.

Per tal de poder arribar al cim, l'helicòpter va fer una arriscada maniobra d'aterratge en l'únic punt de la Foradada on hi ha una petita esplanada.
 

Imatge de l'helicopter aterrat al cim de la Foradada. Foto: Pinapli

 

Una ambulància del SEM va traslladar el cadàver al Pavelló Firal, on el jutge va fer l'aixecament del cadàver Foto: Cedida