Quatre ferits en una sortida de via d'una furgoneta a Ulldecona, esta matinada

L'accident ha tingut lloc al punt quilomètric 7,9 de la carretera TP-3311

Redacció
02 de gener del 2018
Actualitzat el 03 de gener a les 9:44h
Dos dels ferits han estat traslladats a l'Hospital Comarcal d'Amposta; i els altres dos, al Verge de la Cinta de Tortosa
Dos dels ferits han estat traslladats a l'Hospital Comarcal d'Amposta; i els altres dos, al Verge de la Cinta de Tortosa | Cedida
Una furgoneta ha sortit, la matinada d’este dimarts, de la carretera TP-3311, a Ulldecona, després de donar varies voltes de campana. Es tracta d’una Mercedes Vito en que hi viatjaven sis persones, quatre de les quals han resultat ferides i dos il·leses, segons confirmen els Bombers de la Generalitat. Dos dels ferits han estat desplaçats a l’Hospital Comarcal d’Amposta, i els altres dos a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

L’avís ha estat rebut a les 3.27 hores i l’accident ha tingut lloc, en concret, al punt quilomètric 7,9. S’hi han desplaçat al lloc de l’incident els Bombers, el SEM i els Mossos d’Esquadra. De moment, no es coneix el motiu de l’accident.

En quant a l’afectació al trànsit, els fets no han afectat a la circulació de la TP-3311, segons ha confirmat el Servei Català de Trànsit.