El temporal de vent es pot reactivar este vespre a l'Ebre

Durant el dia d’ahir els bombers van atendre 11 incidències al territori a causa de les ventades

 En total, des d'ahir a les 10 del matí i fins a les 11 d'avui, els Bombers de la Generalitat han atès 694 avisos per incidències relacionades amb vent
En total, des d'ahir a les 10 del matí i fins a les 11 d'avui, els Bombers de la Generalitat han atès 694 avisos per incidències relacionades amb vent | Cedida
Redacció
28 de desembre del 2017
Actualitzat a les 18:07h
Durant el dia d’ahir els bombers van atendre 11 incidències al territori a causa de les ventades. L'episodi s'ha debilitat esta matinada, en què els bombers no han rebut cap avís. 
A Catalunya, este matí n'han rebut 16 per retirar arbres caiguts o altres elements de la via pública. La majoria de serveis que ha fet este cos eren a les comarques del Camp de Tarragona i de l'àrea metropolitana de Barcelona.

El Servei Meteorològic de Catalunya preveu que el vent es puga reactivar este vespre. Tot i que no s'espera que cause les incidències que va provocar ahir, Protecció Civil recomana extremar la precaució en la mobilitat i retirar els objectes no fixats per evitar accidents. En total, des d'ahir a les 10 del matí i fins a les 11 d'avui, els Bombers de la Generalitat han atès 694 avisos per incidències relacionades amb vent.

Per regions, la de Tarragona ha estat la que més ha reclamat la tasca dels Bombers, amb 260 avisos. La regió metropolitana sud ha estat motiu de 249 serveis i la seguix, ja allunyada, la regió metropolitana nord amb 142. Lleida amb 23 i les Terres de l'Ebre amb 11 se situen a una cua que tanca la regió de Girona amb 5 serveis i la de les comarques centrals amb 4.

Paral·lelament, el Servei Català de Trànsit ha informat que des de dimecres a la tarda està tallada en els dos sentits l'N-340a a l'altura de Tarragona per un obstacle a la via i que en aquest punt es fan desviaments senyalitzats.