Una vintena de trens i 2.000 passatgers afectats pel tall de circulació ferroviària a la línia R16

A les 19.50 hores s'ha restablert el servei, interromput a migdia quan un arbre ha caigut damunt la catenària a causa del fort vent

Un tren Euromed, que cobreix el trajecte entre Barcelona i València, en una imatge d'arxiu.
Un tren Euromed, que cobreix el trajecte entre Barcelona i València, en una imatge d'arxiu. | ACN
Redacció
27 de desembre del 2017
Actualitzat el 28 de desembre a les 18:08h
Una vintena de trens i 2.000 passatgers afectats és el balanç del tall del servei ferroviari que ha afectat tota la tarda a la circulació per la línia R-16, la que circula pel litoral tarragoní i ebrenc, per una incidència provocada pel vent, segons ha informat Renfe.

La circulació de trens s'ha restablert a les 19.50 hores. Ha estat interrompuda des de migdia entre Salou i Mont-roig del Camp a causa del fort vent, que ha provocat la caiguda d'un arbre damunt la catenària. De fet, este incident havia obligat a les 13.20 hores a interrompre la circulació ferroviària des de Tarragona fins a Mont-roig del Camp i a dos quarts de tres s'ha pogut reobrir de la capital tarragonina fins a Salou. La circulació ferroviària en esta zona ha afectat els trens de Llarga Distància del corredor mediterrani i Regionals de la línia R16.

Renfe ha establert un servei alternatiu per carretera entre Salou i Mont-roig del Camp i per als trens de Llarga Distància entre Tarragona i L’Aldea, segons ha indicat la companyia.