Mònica Sales (JxCat): «Continuaré portant la veu de tots els pobles ebrencs al Parlament»

La candidata ebrenca de Junts per Catalunya ocuparà un dels quatre escons que la "llista del President" ha aconseguit a la demarcació

Mònica Sales i Meritxell Roigé durant l'acte de valoració dels resultats electorals
Mònica Sales i Meritxell Roigé durant l'acte de valoració dels resultats electorals | Cedida
Redacció
22 de desembre del 2017
Actualitzat a la 13:00h
La candidata ebrenca, Mònica Sales, és una dels quatre diputats que JxCat ha aconseguit a la demarcació de Tarragona. La jesusenca entra com a diputada al Parlament de Catalunya substituint la tortosina Meritxell Roigé. “Hem intentat arribar al major nombre de poblacions de les Terres de l’Ebre, amb una campanya de proximitat, escoltant tots els ebrencs”, ha destacat Sales, tot agraint “a tots els qui han votat el nostre president i els qui han fet confiança”.

En clau ebrenca, la nova diputada ha destacat que “el meu escó representa les quatre comarques ebrenques i continuaré portant la veu de tots els pobles al Parlament de Catalunya per seguir defensant el territori”. Sales també ha remarcat el triomf de Junts per Catalunya en el bloc del “sí” a nivell de país, però ha lamentat que no haja hagut una candidatura unitària. Malgrat això, “els diputats de JxCat seguirem amb la mà estesa per fer possible la República Catalana”, ha conclòs Sales.

Per la seua banda, Meritxell Roigé, ha defensat que “una candidatura que fa unes setmanes ni existia, ha aconseguit molt bons resultats, i això significa que la gent confia plenament amb el president Puigdemont”. Per últim, l’aclade de Tortosa, Ferran Bel, ha felicitat des de Brussel·les -on ha viscut la nit electoral- a la nova diputada, subratllant que “avui Mònica pren el relleu de Meritxell i estic convençut que seguirà treballant per l’Ebre amb la mateixa empenta i dedicació com ho ha fet fins ara l’exdiputada tortosina”.