Seguiment intensiu de les eleccions a l'Ebre fins conèixer el resultat final

Desplegament informatiu al minut d'uns comicis en dia laborable marcats per l'excepcionalitat

A les 9 obren els col·legis electorals.
A les 9 obren els col·legis electorals. | Cedida
Redacció
21 de desembre del 2017
Actualitzat el 23 de desembre a les 9:33h
Aguaita.cat desplega este dijous 21 de desembre un seguiment informatiu extraordinari d’unes eleccions al Parlament català marcades per l’excepcionalitat, convocades des de Madrid en aplicació del 155. La jornada d’este mitjà de comunicació s’inicia de bon matí, i coincidint amb l’obertura dels col·legis electorals, a les 9 hores, activarem un ‘minut a minut’ que permetrà conèixer en directe el desenvolupament de la cita electoral.

A través del ‘minut a minut’ donarem a conèixer les dades d’afluència de votants als col·legis, anècdotes, declaracions i tots els detalls que es vagen succeïnt al llarg de la jornada als diferents col·legis electorals ebrencs.

Un cop tanquen les urnes, a partir de les 20 hores, començarà el seguiment de l’escrutini fins conèixer els resultats dels comicis. Per fer-lo, ens hem dotat d’aplicacions que us permetran seguir l’escrutini a partir de les dades oficials al mateix moment en que es vagen emetent. Els aplicatius contemplen els resultats generals al Parlament, també per demarcacions i, igualment per comarques i municipis.

Paral·lelament a les dades, estarem atents als principals punts informatius de la nit a les Terres de l’Ebre.