Esquerra Republicana desplegarà més de mil apoderats per totes les taules electorals de les Terres de l’Ebre

Els candidats ebrens reivindiquen l'inici de les obres del Palau de Justícia a Tortosa

Els candidats ebrencs i la directora dels serveis territorials de Justícia, en la roda de premsa.
Els candidats ebrencs i la directora dels serveis territorials de Justícia, en la roda de premsa. | Cedida
Redacció
19 de desembre del 2017
Actualitzat a les 20:54h
Els candidats ebrencs d’Esquerra Republicana – Catalunya Sí, Lluís Salvadó, Irene Fornós i Maria Jesús Viña, acompanyats de la directora dels serveis territorials de Justícia, Montserrat Ingla, van dur a terme este dilluns una roda de premsa davant les obres del Palau de Justícia de Tortosa per reivindicar l’inici d’esta obra impulsada per la conselleria de Carles Mundó i valorar el desenvolupament de la campanya electoral.
 
Salvadó va recordar que "el nou Palau culminarà tot un seguit de projectes i iniciatives que es van engegar al nucli històric de Tortosa fa molts anys i que li han donat un impuls molt important, després de l’abandonament que havia patit, un fet que representa l’aposta de les institucions catalanes per reestructurar este espai urbà i donar, també en l’àmbit de la justícia, uns serveis de qualitat als ciutadans", segons la nota de premsa que ha difós Esquerra.
 
El candidat republicà va fer balanç de la campanya electoral destacant que Esquerra Republicana – Catalunya Sí ha organitzat 59 actes públics a les Terres de l’Ebre, sent present a cadascun dels pobles i EMD, a més d’organitzar 15 actes de tipus sectorial. El candidat republicà va destacar que "Esquerra, a hores d’ara, tenim 1.004 apoderats acreditats al conjunt de les quatre comarques; això vol dir que estarem presents a les 232 taules electorals a les Terres de l’Ebre i, per tant, podrem fer un recompte paral·lel per donar tranquil·litat que les coses es faran bé".
 
Salvadó va fer una crida a trencar el possible empat que pronostiquen algunes enquestes entre Esquerra Republicana i Ciutadans, "perquè ens juguem el país i també la possibilitat d’impulsar projectes per anar articulant les Terres de l’Ebre i revertir la situació complexa que tenim". El candidat va voler advertir que "el projecte que tenen els partits del 155 per a les Terres de l’Ebre és un projecte colonial, només pensen en estes terres per fer Castors, transvasaments, posar cementiris nuclears i continuar posant peatges. En canvi, Esquerra Republicana apostem per dotar-nos d’eines i projectes de futur com la Mancomunitat de l’Ebre, l’empresa pública Ebresalut i l’impuls de l’Ebrebiosfera".
 
Savadó va definir el paper d’Esquerra Republicana "com una proposta central dins de l’independentisme, necessària per construir consensos a partir del 22 de desembre; amb Junqueras al capdavant, qui ha demostrat el seu lideratge i gran credibilitat per governar el país, i  amb projectes i propostes per al nostre territori que ens permetin recuperar molt del que hem perdut durant la darrera etapa de crisi econòmica".