Detinguda la propietària d’un bar de Tortosa per tràfic de drogues

En una inspecció realitzada pels Mossos d'Esquadra i la Policia Local, els agents van localitzar diverses dosis de cocaïna i marihuana, 390 euros en efectiu i estris per tallar i preparar les dosis

Una part dels estupefaents es van trobar en diverses ubicacions a l’interior del bar i altres els duia la propietària
Una part dels estupefaents es van trobar en diverses ubicacions a l’interior del bar i altres els duia la propietària | Mossos d'Esquadra
Redacció
19 de desembre del 2017
Actualitzat a les 15:20h
Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Tortosa van detenir el passat 15 de desembre una dona de 52 anys, de nacionalitat colombiana i veïna de Tortosa, com a presumpta autora d’un delicte contra la salut pública, segons informen els Mossos d'Esquadra.

Els fets van ocórrer en el transcurs d’una intervenció conjunta dels dos cossos policials, en què van inspeccionar un bar de la localitat de Tortosa on, segons diverses informacions, podria produir-se tràfic de drogues.    

En el transcurs de la inspecció, realitzada la matinada del 15 de desembre, els agents van localitzar diverses dosis de cocaïna i marihuana, 390 euros en efectiu, així com estris per tallar i preparar les dosis. 

Una part dels estupefaents es van trobar en diverses ubicacions a l’interior del bar i altres els duia la propietària, per la qual cosa va quedar detinguda. A més, mentre els policies accedien a l’interior del local van observar com un dels clients llençava al terra una dosi de cocaïna de les mateixes característiques que les intervingudes poc després a la propietària del local. Per aquest motiu, se’l va denunciar administrativament.

Finalment, també es van aixecar denúncies administratives per deficiències detectades referents a documentació i mesures de seguretat de l’establiment.

La detinguda va quedar en llibertat després de declarar en seu policial i haurà de presentar-se davant l’autoritat judicial competent quan sigui requerida a tal efecte.