Dos persones ferides en un tiroteig al centre de La Ràpita

Els fets han passat en un bar cèntric poc després de les cinc de la tarda i els Mossos busquen l'autor dels trets, que ha fugit

El lloc on ha tingut lloc el tiroteig, al carrer Sant Isidre de La Ràpita.
El lloc on ha tingut lloc el tiroteig, al carrer Sant Isidre de La Ràpita.
Redacció / ACN
13 de desembre del 2017
Actualitzat el 14 de desembre a les 20:07h
Dos persones han resultat ferides de bala en un tiroteig que ha tingut lloc poc després de les cinc de la tarda en un bar del centre de La Ràpita. A hores d'ara, els Mossos busquen l'home que ha disparat contra els dos ferits i ha fugit.

Els fets s'han produït al Bar Punxa'm Pinxo, al carrer Sant Isidre amb Comte de Montemolin, segons han informat els Mossos d'Esquadra. Tot i que els fets encara s'estan investigant, les primeres informacions apunten que passades les cinc ha entrat a l'establiment un home, veí del municipi, juntament amb una dona que seria la seua ex parella. A l'interior del bar hi havia un altre home, amb qui han començat a discutir. Tots tres han seguit la discussió dins dels serveis del local on s'ha produït el tiroteig. L'home ha rebut un tret a l'espatlla i la dona dos trets a la cuixa. L'agressor ha sortit corrents del bar i l'home ferit l'ha perseguit fins que ha caigut desplomat a les portes d'un supermercat de la cadena Dia, a l'avinguda Constitució, a uns dos-cents metres del bar. A la dona l'han trobat ferida a les portes de l'establiment.
 
El cambrer que atenia el negoci en aquells moments s'ha resguardat a la cuina quan ha sentit el tiroteig. El propietari del Punxa'm Pinxo, Marc Serret, ha explicat que ha rebut l'avís del tiroteig per una trucada del seu treballador i en arribar s'ha trobat la dona ferida a les escales d'entrada al local. El ferit té 46 anys i ha estat traslladat a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Està greu però no es tem per la seva vida. Al mateix centre hospitalari ha estat traslladada la dona, de 32 anys, que ha rebut dos trets a la cuixa no se sap exactament si perquè ha intentat aturar l'agressor o perquè ell li ha disparat expressament.
 
El jutjat d'Instrucció 3 d'Amposta s'ha fet càrrec de la investigació ha d'esclarir si es tracta d'un cas de violència de gènere o un ajust de comptes per un altre tema. Està previst revisar les càmeres de seguretat del local per tincre un relat dels fets més clar.
 
Els Mossos segueixen buscant l'agressor, que tindrien identificat.
 

Els trets s'han disparat passades les cinc de la tarda a l'interior del bar.

 

Un supermercat proper, precintat pels cossos policials.