Tortosa lidera les activitats solidàries que es faran a l'Ebre per 'La marató' de TV3 i Catalunya Ràdio

Les més de 24 hores d'atletisme o la caminada solidaria de la URV són els actes més destacats

Imatge de la roda de premsa amb la regidora de Serveis Socials de Tortosa, Maria Jesús Viña, amb representants de les entitats i associacions que organitzen actes per la Marató
Imatge de la roda de premsa amb la regidora de Serveis Socials de Tortosa, Maria Jesús Viña, amb representants de les entitats i associacions que organitzen actes per la Marató | ACN / Anna Ferràs
Redacció
12 de desembre del 2017
Actualitzat el 13 de desembre a les 16:47h
El pròxim diumenge 17 de desembre, TV3 organitza una nova edició de Lamarató, dedicada, enguany, a les malalties infeccioses, i la societat civil de Tortosa ja fa setmanes que treballa en l'organització de diferents activitats per recaptar fons.

El Campus Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili (URV), el club Atletisme Terres de l'Ebre (ATE), l'associació de dones de Sant Llàtzer i el Motoclub Tortosa són algunes de les entitats i institucions que s'han implicat a fons en la recollida de diners per a La marató.

Este matí, la regidora de Serveis Socials, Maria Jesús Viña, junt a la sotsdirectora del Campus de l'Ebre de la URV, Sara Romaguera; el president de l'ATE, Pau Galiana, i representants d'altres entitats han explicat algunes de les activitats previstes. La regidora s'ha mostrat "convençuda que Tortosa tornarà a demostrar la seua vessant més solidària com ha fet recentment amb una nova edició del Gran Recapte d'Aliments", tal com afirma el consistori en un comunicat de premsa.

La URV organitza una nova caminada solidària, que sortirà diumenge (11 h) des del parc municipal i arribarà al pavelló firal de Remolins. Els participants podran gaudir d'una xocolatada just abans de sortir. D'altra banda, el club Atletisme Terres de l'Ebre fa una nova marató de 24 hores, de dissabte (12 h) a diumenge (12 h) al parc municipal, on tothom qui vulga podrà participar corrent o caminant. L'any passat van ser-hi més de 500 persones.

Enguany, a més, l'ATE, junt al Consell Esportiu del Baix Ebre, la Secretaria General de l'Esport i Tortosasport, portaran divendres al matí més de 1.500 escolars a la pista d'atlestisme de l'estadi municipal Josep Otero per participar en diferents activitats per Lamarató. Finalment, des del Motoclub Tortosa han explicat que han fet un sorteig solidari en el marc d'una de les sortides que fan habitualment, mentre que l'associació de dones de Sant Llàtzer contribuïx a Lamarató fent activitats solidàries amb diferents entitats de la ciutat.