Set detinguts en l’operatiu contra el blanqueig de capitals a Amposta

Han intervingut vuit vehicles i han realitzat 11 entrades a domicilis, en els quals s’ha requisat dos pistoles, un ordinador, joies, rellotges i documentació diversa

Imatge de l'operatiu policial, este dimarts al matí
Imatge de l'operatiu policial, este dimarts al matí | Cedida
Redacció
12 de desembre del 2017
Actualitzat el 13 de desembre a les 19:58h
AMPLIACIÓ 17:45h | Set detinguts en l'operació contra el blanqueig de capital a Amposta

Set persones han estat detingudes en l’operatiu policial conta el blanqueig de capital procedent de tràfic de drogues a Amposta. Els Mossos d’Esquadra, en col·laboració amb la Policia Local, han intervingut també vuit vehicles i han realitzat 11 entrades a domicilis en els quals s’ha requisat dos pistoles de 9 mil·límetres, un ordinador, joies, rellotges i “documentació diversa”, segons apunten els Mossos. El cas, que està en mans del Jutjat número dos d’Amposta, segueix obert i no es descarta que en les properes hores hi hagen més detinguts.

INFORMACIÓ 9:00h | En marxa un operatiu judicial contra el blanqueig de capital a Amposta

Des d'este dimarts al matí, els Mossos d’Esquadra, juntament amb la Policia Local, estan portant a terme una operació policial a Amposta per blanqueig de capital relacionat amb el tràfic de drogues. L’operatiu s’ha activat al voltant de les 9:00h i es preveu que s'allargue durant tot el dia.

Es Mossos han efectuat set entrades judicials simultànies a habitatges del municipi per decomissar diners, bens immobles i també vehicles. 

Segons informen els Mossos, es preveu detenir onze de persones que formen part d'un "grup criminal". També els domicilis intervinguts, asseguren, ja havien estat registrats en altres operatius per tràfic de drogues.

Els carrers en què s'està desenvolupant el dispositiu policial són: el carer Agustina d'Aragó, Vàzquez de Mella, Navarra, Avinguda la Ràpita i altres interseccions properes.

En esta acció policial també han participat el TEDAX, unitat canina i agents de l'Àrea de Recursos Operatius. S'espera que l'operatiu s'allargue durant tot el dia i que s'estenga a altres municipis.
  
 

Foto: Mossos d'Esquadra