Detingut un altre conductor que circulava a 225 Km/h per l'autopista AP-7, a l'Aldea

Els Mossos van fer aturar el vehicle a l'Ampolla i atribueixen a l'home un suposat delicte contra la seguretat del trànsit

Redacció
11 de desembre del 2017
Actualitzat a les 17:22h
Mossos controlant el trànsit, en imatge d'arxiu.
Mossos controlant el trànsit, en imatge d'arxiu. | Mossos
Els Mossos d'Esquadra han detingut un conductor que circulava amb el seu cotxe este dilluns a la matinada per l'autopista AP-7, a l'altura de l'Aldea, a 225 Km/h. Un control de velocitat del cos policial establert en este punt ha detectat un vehicle, amb plaques de matrícula franceses, circulant a esta velocitat en sentit Barcelona cap a dos quarts dos de la matinada. Els agents han pogut aturar el cotxe, en el qual hi viatjaven dos persones, a l'altura de l'Ampolla.

Un cop identificat el conductor, un home de 33 anys de nacionalitat francesa i resident en ete país, ha quedat detingut com a suposat autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit per excés de velocitat. L'home passarà a disposició del jutjat de guàrdia de Tortosa en les pròximes hores. Es dona la circumstància que els Mossos van detindre, just el passat dimarts, un altre conductor –de nacionalitat belga- que circulava també per l'AP-7 a l'altura de l'Aldea i en direcció nord a 215 Km/h sense haver obtingut mai el permís de conduir.

En el cas que se li acabe obrint judici i siga declarat culpable, l'home detingut este dilluns s'enfrontaria a una pena d'entre tres i sis mesos de presó o multa de sis a dotze mesos i treballs en benefici de la comunitat, que es preveuen per estos delictes. En qualsevol dels casos, també se li aplicaria la privació del dret de conduir vehicles a motor i ciclomotors d'un a quatre anys.