El Premi Terraltí als millors olis d’oliva del 2017 ja té guanyadors

Este dissabte va tenir lloc a la Fatarella la 19a edició de la Festa de l’Oli de la Terra Alta

El premi al millor oli fruitat va ser per a la Cooperativa Agrícola Sant Josep de Bot; el premi al millor oli equilibrat, per a Az-Azeytum, de Batea; i al millor oli prèmium, per a ‘La Gaeta’, de Vilalba dels Arcs
El premi al millor oli fruitat va ser per a la Cooperativa Agrícola Sant Josep de Bot; el premi al millor oli equilibrat, per a Az-Azeytum, de Batea; i al millor oli prèmium, per a ‘La Gaeta’, de Vilalba dels Arcs | Cedida
Redacció
11 de desembre del 2017
Actualitzat el 18 de desembre a les 21:19h
Este dissabte va tenir lloc a la Fatarella la 19ena edició de la Festa de l’Oli. L’Ajuntament del municipi va decidir eliminar l’acte oficial d’inauguració “per la situació política que viu el país”, tal i com a informat en una nota de premsa. Així mateix, es va mantenir l’acte d’entrega dels premis als millors olis d’oliva de la comarca, el premi Terraltí, instituït per la Denominació d’Origen Protegida Terra Alta.

El jurat va lliurar menció especial a l’Escola Agrària de Gandesa. El premi al millor oli fruitat va anar a parar a la Cooperativa Agrícola Sant Josep de Bot. El premi al millor oli equilibrat va ser per a Az-Azeytum, de Batea. I el premi al millor oli prèmium, per a ‘La Gaeta’, de Vallespí Vidal, de Vilalba dels Arcs.

En l’edició d’enguany de la Festa de l’Oli de la Fatarella es presenten algunes novetats, com ara el concurs de truites fredes de la Terra Alta, els tastos de vins de la DO Terra Alta i el tiquet de degustació d’un euro per a tastar l’oli novell dels quatre elaboradors d’oli d’oliva de la Fatarella.