Detingut un conductor sense carnet que havia estat detectat a l’Aldea circulant a 215 km/h

L'home ha estat interceptat a Salou pels Mossos d'Esquadra

Els mossos han detingut el conductor, amb domicili a Bèlgica.
Els mossos han detingut el conductor, amb domicili a Bèlgica. | Josep M. Montaner
Redacció
05 de desembre del 2017
Actualitzat el 07 de desembre a les 20:44h
Agents dels Mossos d’Esquadra han detingut esta matinada un home de 31 anys, de nacionalitat belga i amb domicili a Bèlgica, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir a una velocitat penalment punible i un delicte de conducció sense haver obtingut mai el permís de conduir.

A les 01:50 hores de la matinada d’avui, un control de velocitat ubicat a l’autopista AP-7 al municipi de l’Aldea ha detectat un vehicle circulant a 215 km/h en un tram limitat a 120 km/h. Ràpidament, la patrulla de trànsit ha donat l’alerta a la resta de dotacions per aturar el conductor i sancionar-lo.

Minuts desprès el mateix vehicle ha estat detectat en un altre control de velocitat ubicat a la mateixa autopista dintre del terme municipal de Cambrils mentre circulava a 161 km/h, cosa que també comporta una sanció, en este cas  administrativa, per excés de velocitat.

El dispositiu policial ha permès interceptar i aturar el vehicle a Salou, al punt quilomètric 257 de l’autopista AP-7. Durant la identificació, els agents han comprovat que el conductor no disposava del permís de conduir. Per este motiu, els mossos l’han detingut per dos delictes: circular a una velocitat punible i circular sense haver obtingut mai el permís de conduir. D’altra banda el detingut també ha estat denunciat administrativament per l’excés de velocitat en el segon  control.

El detingut passarà durant les properes hores a disposició judicial.