Txarango serà el cap de cartell de les festes de la Candelera 2018 a l'Ametlla de Mar

El popular grup català hi actuarà dissabte 3 de febrer

Concert de Txarango en una imatge d'arxiu.
Concert de Txarango en una imatge d'arxiu. | Joan Parera
Redacció
03 de desembre del 2017
Actualitzat el 04 de desembre a les 17:02h
Txarango serà el cap de cartell musical a les festes de la Candelera 2018, que tindran lloc de l’1 al 5 de febrer, segons ha avançat el regidor de Festes, Vicenç Llaó. Serà la segona vegada que el popular grup català actuarà a la Cala, concretament, el dissabte 3 de febrer, i hi presentarà el seu nou disc xElcordelaTerra.

Llaó ha apuntat que en el primer concert de Txarango van haver-hi problemes de capacitat, per la qual cosa es va haver de deixar molta gent fora del recinte, però enguany l’envelat permetrà més aforament. També ha avançat que l’entrada costarà 10 euros anticipada i 12 a taquilla.

El mateix dissabte al migdia actuarà el cantautor de la Cala Miquel del Roig, amb el seu repertori festiu. El concert tindrà lloc a la plaça Nova i anirà acompanyat d’un vermut gratuït per a tots els assistents.

A la tarda, serà el torn de la banda de la Cala que tocarà juntament amb un dels grans cantants del País Valencià, Pep Gimeno Botifarra. Pel que fa a les orquestres, Llaó ja ha avançat que les orquestres Jamaica i Vulkano amenitzaran les nits de ball dels dies 1 i 2.