La regidora d'Urbanisme de Campredó, entre les persones mortes a l'accident de la C-12

L'Ajuntament del municipi ha declarat dos dies de dol per les víctimes

Regidors del ple de Campredó, al fons, la regidora d'Urbanisme Alexandra Domènech.
Regidors del ple de Campredó, al fons, la regidora d'Urbanisme Alexandra Domènech. | ERC Ebre
Redacció
27 de novembre del 2017
Actualitzat a les 16:54h
La regidora d’urbanisme de Campredó, Alexandra Domènech i Marquès, de 28 anys, és una de les persones que ha perdut la vida en l’accident de la passada nit de diumenge a la C-12, al seu pas per Benifallet.

Per causes que encara s’estan investigant, el cotxe que conduïa va col·lidir frontalment amb una furgoneta. Com a conseqüència del xoc també va morir la seua parella, Moisès Barea, de 35 anys.  Al turisme viatjava també un nadó de pocs mesos, fill d’ambdós, que va resultar ferit lleu i va ser traslladat a l’hospital  Verge de la Cinta de Tortosa. A més, en el sinistre també va resultar mort el conductor i únic ocupant de la furgoneta, un home de nacionalitat francesa.

La notícia ha consternat el poble de Campredó, l'ajuntament del qual ha decretat dos dies de dol oficial per les víctimes. També ERC, el partit que representava Alexandra Domènech, que ha emès una nota de condol al seu perfil oficial de twitter:
 
El sinistre es va produir al punt quilomètric  45,30 de la C-12 i els Mossos d’Esquadra en van rebre l’avís a les 22.48 h.