Hife, premiada com a millor empresa de l'any en transport urbà per a petits municipis

La revista Autobuses & Autocares li ha atorgat este guardó d'ambit espanyol

Autobús urbà de Calafell.
Autobús urbà de Calafell. | Cedida
Redacció
27 de novembre del 2017
Actualitzat a les 11:32h
La revista Autobuses & Autocares ha atorgat a Hife, el premi Empresa de l'Any de Transport Urbà en petits municipis pel seu servei a Calafell.

Es tracta d'un premi en l'àmbit espanyol que la revista realitza de manera anual i que premia les empreses dedicades al transport de viatgers en diferents àrees. 

Els premis es realitzen des de 1992 i destaquen la tasca desenvolupada pels operadors espanyols de transport de viatgers, en els seus tres segments de negoci (transport regular, discrecional i urbà).

La qualitat i la gestó del servei, tenint en compte la complexitat geogràfca de Calafell, han estat els criteris que més s'han valorat a l'hora de triar Hife com empresa candidata al premi. Altres aspectes valorats són la seguretat, la fabilitat, els anys de dedicació als viatgers i
l'esforç diari de la plantilla per millorar el servei.

El jurat encarregat de seleccionar els guanyadors d'estos guardons ha estat format per Joaquín del Moral, director general de Transporte Terrestre del Ministerio de Fomento;Francisco Aparicio, catedràtc de Transport de l'Escola Superior Tècnica d'Enginyers Industrials de Madrid; Rafael Barbadillo, president de Confebus; Maribel García, directora d'Anetra; Jesús
Herrero, secretari general d'Atuc; Javier Fuentes, CEO de Solucions Creatves i Miguel Sáez, director d'Autobuses & Autocares.

El pròxim 13 de desembre tindrà lloc el lliurament en un acte que se celebrarà a les instal·lacions d'IFEMA, a Madrid.