Vinaròs decreta un dia de dol oficial per l'assassinat d'una dona a mans de la seua exparella

Se suspén l'encesa dels llums de Nadal i la festivitat de Santa Caterina

Redacció
24 de novembre del 2017
Actualitzat a les 16:01h
Acte institucional contra la violència masclista celebrat avui a Vinaròs.
Acte institucional contra la violència masclista celebrat avui a Vinaròs. | Cedida
L’Ajuntament de Vinaròs ha decretat un dia de dol oficial davant l'assassinat, este matí, d'una dona a mans de la seua exparella, que també s'ha suïcidat. Han quedat suspesos, entre d’altres, l’acte d’encesa de les llums de Nadal i els actes de celebració de la festa de Santa Caterina.

L’Ajuntament del Baix Maestrat celebrava precisament avui un acte institucional en motiu del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència Masclista, un acte en què s’han llegit els noms de les 45 dones assassinades a mans de les seues parelles en el que portem d’any a l’Estat espanyol. 

Els fets han ocorregut este matí al voltant de les 7, quan l’home, d’uns 40 anys, ha disparat amb una escopeta un tret mortal a la seua exparella, de 35 anys, des de la porta d’accés a l’habitatge després d’haver mantingut una discussió. Posteriorment, s’ha suïcidat també d’un tret. Tots dos eren de nacionalitat alemanya i havien mantingut una relació durant un any, però feia mesos que la dona s’havia instal·lat a Vinaròs, on hi tenia una segona residència a tocar de la dels seus pares.

Han estat precisament els familiars els que han descobert els cossos i han trucat immediatament al 112. Malgrat tot, els serveis mèdics no han pogut fer res per salvar-los la vida.