Deltebre conclou el seu cicle gastronòmic amb les Jornades de l’Ànec

Catorze restaurants participaran en les últimes jornades de l’any al municipi

Els menús que oferiràn els establiments que participen de les jornades oscil·len entre els 15 i 35 euros
Els menús que oferiràn els establiments que participen de les jornades oscil·len entre els 15 i 35 euros | Cedida
Redacció
22 de novembre del 2017
Actualitzat a les 18:14h
La tellerina, el musclo, l’arròs i l’ànec han estat els protagonistes del cicle de gastronomia que l’Ajuntament de Deltebre ha impulsat al llarg de l’any per a posar en valor el producte i la cuina local. El regidor de Seguretat i Mobilitat i Acció Comercial, Francisco Castro, ha defensat que “totes estes actuacions tenen la finalitat de posar en valor els productes que són essència de la cuina de Deltebre”.
 
Castro ha fet esta valoració en el marc de la presentació de les Jornades Gastronòmiques de l’Ànec, que es celebraran del 24 de novembre fins al 10 de desembre, i que compten amb la participació d’un total de 14 restaurants del municipi: Tres Cantons, Delta Hotel, Restaurant Nuri, Restaurant Mas de Nuri, Sushi MC, Barbacoa Rafael, Tramontano, Embarcador XXI, Restaurant Paca, Les Dunes, Casa Nicanor, Mas de Prades, Pizzeria La Tasqueta i Pizzeria Bar 9. Els menús que oferixen estos establiments oscil·len entre els 15 i 35 euros.

Amb esta acció, l’ajuntament vol dinamitzar el producte local de qualitat, juntament amb d’altres com la celebració de la fira gastronòmica Mescla i la primera edició del Volta i Tapa’t, la ruta de tapes de Deltebre. Castro ha afegit que “l’any vinent encara enfortirem més esta línia de treball ja que el nostre municipi té amb la cuina un valor i un atractiu molt important i, al mateix temps, disposem de restaurants de gran qualitat”.
 
En l’acte de presentació de les jornades gastronòmiques de l’ànec, que s’ha realitzat al mercat municipal de La Cava, també ha participat la regidora d’Hisenda, Transparència i Atenció a les Persones, Lluïsa Ventura, i el vicepresident de la Federació de Comerç i Turisme, Ricard Chopo.