Deltebre obre la 23a convocatòria dels Premis Literaris Terra de Fang

El termini màxim d’entrega finalitza el pròxim 28 de desembre

ambé s’ha convocat el concurs de cartells per a la propera edició dels premis, premiat amb 200€
ambé s’ha convocat el concurs de cartells per a la propera edició dels premis, premiat amb 200€ | www.deltebre.cat
Redacció
16 de novembre del 2017
Actualitzat a les 17:30h
L'Ajuntament de Deltebre ha convocat la 23a edició dels Premis Literaris Terra de Fang de prosa, poesia i recerca. Els premis tenen una dotació de 1.000€ per a cadascuna de les modalitats de prosa, poesia i recerca; 500€ en la categoria d’adult premi local i de 200€ euros en la categoria juvenil premi local. Tots els treballs que es presenten al concurs han de ser inèdits i escrits en català.

La tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica i Enfocament Turística i Cultural, Anna Giménez, ha defensat que “Els Premis Literaris Terra de Fang  estan plenament consolidats a les Terres de l’Ebre i permeten dinamitzar la cultura al territori”. També s’ha convocat el concurs de Cartells per tal d’anunciar la propera edició dels premis Terra de Fang. En esta secció, premiada amb 200€, hi poden participar artistes majors de 12 anys.

Les bases del concurs es poden recollir ja a l’EAC de l’Ajuntament de Deltebre en horari d’oficina de 8.00h a 14.30h o bé consultar a la pàgina web (www.deltebre.cat). El termini màxim d’entrega finalitza el proper 28 de desembre. Esta vegada, els premis es lliuraran al mes de març de 2018.