El vaixell que allotja la policia espanyola marxarà de Tarragona esta setmana

El Port confirma que no es prorroga més l'estada

El ferri atracat al Port de Tarragona
El ferri atracat al Port de Tarragona | ACN
Redacció
14 de novembre del 2017
Actualitzat a les 15:46h
El vaixell de grans dimensions atracat al Port de Tarragona que acull agents de la policia espanyola i de la Guàrdia Civil des de dies abans del referèndum marxarà de Tarragona esta setmana. Ho farà entre dijous i divendres, segons ha informat l'Autoritat Portuària. 

El ferri ha anat dilatant la seua estada al port, on hi ha estat amarrat gairebé dos mesos, posposant la data de la seua marxa fins en quatre ocasions. El vaixell va atracar a Tarragona el 20 de setembre, però l'autorització es va prorrogar fins al 5 d'octubre, després per al 18 d'octubre, més endavant pel 31 d'octubre i, finalment, es va fixar el 15 de novembre.

El termini vencia este dimecres i, segons fonts del port, este cop es complirà i no es prorrogarà més l'estada. L'embarcació, un creuer amb capacitat per a 800 persones, es troba amarrat al moll d'Andalusia, un dels que té més difícil accés de la infraestructura portuària -que és de titularitat estatal. Es tracta d'una embarcació comercial anomenada GNV Azzurra, propietat de la naviliera Grandi Navi Veloci.