Un camió bolca i crema a l'AP-7, a l'altura de Freginals

A conseqüència de l'accident, l'autopista està tallada en sentit nord

Imatge del camió cremant
Imatge del camió cremant | Bombers
Redacció
14 de novembre del 2017
Actualitzat el 15 de novembre a les 11:01h
[ACTUALITZACIÓ 17:30 | ACN ]

El conductor del camió cisterna que s'ha incendiat aquest migdia a l'AP-7, al seu pas per Freginals ha patit lesions de gravetat menor i ha estat traslladat al Centre d'Atenció Primària (CAP) d'Amposta, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L'incendi ha obligat a tallar la via en sentit nord, i a tres quarts de cinc de la tarda encara hi havia un carril inhabilitat.

El camió, que transportava vi a granel, ha bolcat i s'ha incendiat totalment poc després de les dues del migdia a l'altura del quilòmetre 332 de l'autopista, que ha quedat tallada en aquest punt des del voltant d'un quart de tres del migdia. Segons Infoautopista, hi ha hagut fins a quatre quilòmetres de retencions i s'ha obligat els vehicles a desviar-se per la sortida 42 a Vinaròs. Fins al lloc del sinistre s'hi ha desplaçat vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han pogut controlar l'incendi del camió a les tres de la tarda.

[INFORMACIÓ 15:15]

Un camió carregat amb vi ha bolcat i crema des d’este migdia a l’AP-7, a l’alçada de Freginals. L’avís s’ha rebut a les 14.02 i s’hi ha desplaçat vuit unitats dels Bombers de la Generalitat que encara estan treballant en les tasques d’extinció i neteja de la calçada.

Com a conseqüència de l’accident, l’autopista s’ha tallat l’autopista en sentit nord, i es té previst que el tall s’allargui com a mínim dos hores. A primera hora de la tarda, s'han creat 5 quilòmetres de retenció.