Carme Forcadell, en llibertat després de pagar 150.000 euros

La presidenta del Parlament, que ha hagut de passar una nit a la presó d'Alcalá Meco, ha abandonat el centre penitenciari amb el cotxe oficial i sense fer declaracions .contingutnaciodigital #columnanotigran .noticia h1 { font-size: 42px; line-height: 45px; }

El cotxe de Carme Forcadell sortint de la presó d'Alcalá Meco
El cotxe de Carme Forcadell sortint de la presó d'Alcalá Meco | 324
Isaac Meler / Irene Ramentol
10 de novembre del 2017
Actualitzat el 11 de novembre a les 20:11h
Carme Forcadell ja està en llibertat. La presidenta del Parlament ha pogut sortir de la presó d'Alcalá Mecó, on hi ha passat una nit, després que la seva defensa hagi abonat la fiança de 150.000 euros requerida pel Tribunal Suprem. Forcadell ha marxat del centre penitenciari amb el cotxe oficial poc després de les 2 del migdia i sense fer declaracions.

El jutge, tanmateix, l'obliga a comparèixer setmanalment al TSJC, a entregar el passaport i no sortir del territori de l'estat espanyol i a acudir al Suprem cada vegada que li sigui requerit. En cas contrari, se li dictaria ordre d'ingrés a presó.
 

Auto Llibertat Carme Forcadell by naciodigital on Scribd



L'advocat ha iniciat a primera hora del matí els tràmits per ingressar els diners, que surten de la caixa de solidaritat de l'ANC. El tràmit, però, s'ha retardat perquè la llei estipula que el fiador no pot ser una entitat sinó una persona física i, per tant, no els podia dipositar directament l'Assemblea Nacional Catalana. 

L'ANC ha piulat una fotografia del xec a nom del Tribunal Suprem amb què s'han abonat els 150.000 euros al Suprem: