L'antiga biblioteca municipal de Deltebre es rehabilita com a sala d'actes

Està previst que este espai també esdevinga la seu de Protecció Civil de Deltebre i de la Federació de Comerç i Turisme de Deltebre

A banda de reunions, l'espai s'adequarà perquè també es puguen celebrar xerrades i cursos de formació.
A banda de reunions, l'espai s'adequarà perquè també es puguen celebrar xerrades i cursos de formació. | Cedida
ACN
09 de novembre del 2017
Actualitzat a les 15:41h
L’Ajuntament de Deltebre ha iniciat la rehabilitació de l’antiga Biblioteca Delta de l’Ebre com a una nova sala d’actes. La sala comptarà amb un centenar de cadires, un projector i totes les adequacions necessàries per al seu ús de manera que, a banda de reunions, també es puguen celebrar xerrades i cursos de formació.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha defensat que “seguim posant ordre als equipaments municipals amb la clara finalitat que estos puguen donar servei i resposta a les necessitats dels veïns i veïnes del municipi”. En este sentit, el consistori remarca que són cada vegada més les entitats i associacions, així com empreses privades, que sol·liciten aules a l’Ajuntament de Deltebre per a les seues activitats.
 
Està previst que este espai també esdevinga, a partir de la seua posada en funcionament, la seu de Protecció Civil de Deltebre i de la Federació de Comerç i Turisme de Deltebre. En esta línia, i en el marc de les obres que s’estan duent a terme, s’estan adequant dos despatxos per facilitar l’estada a les dos entitats.

Més enllà d’estes millores esmentades, també s’han modificat les escales d’accés a la sala i s’instal·larà un ascensor. Amb estes obres es posarà el punt i final a l’adequació de l’edifici de serveis municipals, que està situat al costat de l’Ajuntament de Deltebre. Així, a partir del desembre i més enllà de la sala d’actes esmentada, este espai serà la seu de BASE, Sorea, Protecció Civil i Fecotur.