ERC tria els seus representants comarcals ebrencs a les llistes del 21-D

Es tracta de Lluís Salvadó, Jordi Gaseni, Montserrat Perelló i Neus Sanromà

Redacció
09 de novembre del 2017
Actualitzat a les 12:17h
Lluís Salvadó, Montse Perelló, Jordi Gaseni i Neus Sanromà.
Lluís Salvadó, Montse Perelló, Jordi Gaseni i Neus Sanromà. | Cedida
El passat dimarts 7 de novembre es van celebrar els congressos comarcals d’Esquerra Republicana de Catalunya a les Terres de l’Ebre per escollir els candidats a la llista electoral de les properes eleccions al Parlament de Catalunya del 21 de desembre.
 
Les primeres persones candidates de cada comarca escollides van ser Lluís Salvadó, exsecretari d’Hisenda de la Generalitat de Catalunya, pel Montsià; Jordi Gaseni, alcalde de l’Ametlla de Mar, pel Baix Ebre; Montserrat Perelló, regidora de Tivissa i consellera comarcal, per la Ribera d’Ebre, i Neus Sanromà, regidora d’Arnes i consellera comarcal, per la Terra Alta.
 
A més, es van escollir la resta de candidats que els acompanyaran a la llista electoral. Alfons Montserrat, alcalde d’Alcanar, i Sònia Tomàs, regidora de Masdenverge, ho faran pel Montsià; Maria Jesús Viña, regidora de Tortosa; Damià Grau, alcalde de l’EMD de Campredó, i Anna Vidiella, regidora de Benifallet, pel Baix Ebre, i Roger Herèdia, de la Torre de l’Espanyol, per la Ribera d’Ebre.  
 
Tots estos candidats de l’Ebre, amb els escollits per les comarques del Camp de Tarragona i del Baix Penedès i persones independents, configuraran la candidatura definitiva del conjunt de la demarcació de Tarragona.