Javier Colina, escollit primer majordom de la Reial Arxiconfraria de la Cinta

La Reial Arxiconfraria de Nostra Senyora de la Cinta de Tortosa va renovar el passat diumenge la seua junta de govern
La Reial Arxiconfraria de Nostra Senyora de la Cinta de Tortosa va renovar el passat diumenge la seua junta de govern | Cedida
Redacció
06 de novembre del 2017
Actualitzat el 08 de novembre a les 8:14h
La Reial Arxiconfraria de Nostra Senyora de la Cinta de Tortosa va renovar el passat diumenge la seua junta de govern escollint a Javier Colina Villanueva per ocupar el càrrec de primer majordom. L'entitat, que es troba en la recta final dels actes en commemoració del quatre-cents aniversari de la seua fundació, ha procedit com sempre a l'elecció a través del tradicional sistema d'insaculació entre els confrares que voluntàriament han volgut optar al càrrec i que prèviament han exercit el de majordom.
 
Javier Colina va reconèixer davant dels companys confrares sentir-se honorat per l'elecció al capdavant d’una entitat "amb una continuïtat segura i una supervivència sòlida". El primer majordom creu que la col·locació de l'escultura a la façana de la catedral, encara pendent de realitzar, serà un motiu més per reforçar la vocació cap a la Mare de Déu de la Cinta en una celebració, la del quart centenari, que va qualificar de  "ben dirigida i ben executada". Un dels objectius que s'ha marcat el nou primer majordom és “reforçar el treball de cooperació i solidaritat cap als més petits, sense deixar de banda l'enfortiment i la promoció al culte públic i la devoció a la Mare de Déu de Cinta”.