La joventut de Creu Roja Tarragona es troba este cap de setmana a Deltebre

L’esdeveniment tindrà lloc a l’Alberg Antoni Batlle, on s’impartiran diverses formacions i tallers

A la trobada hi participaran una vintena de membres del voluntariat de la Creu Roja Joventut a Tarragona, d’entre 16 i 30 anys
A la trobada hi participaran una vintena de membres del voluntariat de la Creu Roja Joventut a Tarragona, d’entre 16 i 30 anys | Cedida
Redacció
03 de novembre del 2017
Actualitzat a les 18:28h
La Creu Roja Joventut a Tarragona celebrarà a Deltebre este cap de setmana, 4 i 5 de novembre, la Trobada Provincial de Tarragona dels seus membres, que a partir d’enguany s’anomenarà JETLAV, en referència a l’Espai Lúdic d’Aprenentatge del Voluntariat de Creu Roja Joventut de Tarragona. Serà a Deltebre, i passaran un parell de dies de convivència i formació a l’Alberg Antoni Batlle de la localitat.

Hi participaran una vintena de membres del voluntariat de la Creu Roja Joventut a Tarragona, d’entre 16 i 30 anys. Entre les formacions que realitzaran, hi ha coneixements relacionats amb la dinamització hospitalària, en què s’obtindran eines i recursos per oferir un millor servei als infants hospitalitzats que tracten als centres associats als projectes d’Infància Hospitalitzada i Cibercaixa de la Creu Roja a l’Hospital Sant Joan de Reus i al Verge de la Cinta de Tortosa.

A banda també duran a terme tres tallers. El primer de gestió emocional, on treballaran conceptes bàsics per ajudar a gestionar tant les emocions pròpies com les dels i les joves participants als projectes. El segon farà referència al feminisme, i en el qual s’analitzaran la visió del feminisme a nivell social des de diferents punts de vista. I, finalment, s’impartirà un tercer taller centrat al Banc de Recursos, que dotarà els participants d’eines per desenvolupar activitats de sensibilització adreçades a infants, joves i població general. La nit de dissabte estarà dedicada íntegrament a activitats de vida associativa, i s’hi podran trobar diferents activitats lúdiques.