Movem Tortosa reclama millores en les parades de bus urbà de la ciutat

El grup municipal ha presentat una moció que es debatrà al ple del dilluns 6 de novembre

El portaveu del grup, Jordi Jordan, ha destacat la importància del servei urbà de bus “com a element de cohesió social
El portaveu del grup, Jordi Jordan, ha destacat la importància del servei urbà de bus “com a element de cohesió social | Cedida
Redacció
03 de novembre del 2017
Actualitzat a les 17:33h
Movem Tortosa reclama millores en les parades de bus urbà de la ciutat mitjançant una moció que es debatrà al ple del pròxim dilluns 6 de novembre. El portaveu del grup, Jordi Jordan, ha destacat la importància del servei urbà de bus “com a element de cohesió social facilitant el transport amb facilitat i igualtat d’oportunitats, i d’altra banda, ajude al desenvolupament sostenible de la ciutat”, defensa el grup municipal en una nota de premsa.

Consideren que, més enllà dels canvis que s’han produït en els darrers anys, encara es poden realitzar altres mesures per fer que este siga de major qualitat i se’n puga fer un millor ús. En este sentit, Movem portarà a acord fer una diagnosi de l’estat actual de totes les parades de bus de la ciutat, realitzar estes millores en un període no superior als sis mesos, així com incloure la participació en el desenvolupament d’estos acords a totes les associacions de veïns i veïnes del municipi, al consell municipal que tracta sobre la sostenibilitat i a totes les entitats o institucions que es crega oportú.