El missatge de suport de la Lira Ampostina a la família del conseller Romeva

El pare del conseller és músic de la banda

Imatge d'arxiu de la Lira Ampostina.
Imatge d'arxiu de la Lira Ampostina. | Facebook Lira Ampostina
Redacció
03 de novembre del 2017
Actualitzat a les 11:42h
En les darreres hores, les xarxes socials s'han inundat de missatges d'escalf i suport cap als consellers del Govern català empresonats i cap a les seues famílies. D'entre tots ells, n'hi ha un d'especialment emotiu. És el que dirigeix la Lira Ampostina cap a en Jordi Romeva, membre de la banda i pare del conseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva.

Jordi Romeva resideix des de fa anys a Masdenverge i s'ha integrat de ple en la vida social ebrenca. Va entrar a la Lira Ampostina tocant el baix, després de jubilar-se. També és activista i membre de l'ANC de les Terres de l'Ebre.

La Lira Ampostina, entitat centenària, recorda que des de la seua fundació "s'ha caracteritzat per defensar la democràcia, fins i tot en època de dictadura". Per això, "i de forma especial", mostra en un comunicat a Facebook, el seu suport cap a "les institucions catalanes i al nostre govern elegit democràticament".

"Esta vegada ens ha tocat a la nostra societat i en especial als components de la banda, veure com injustament s'està fent patir a una família per defensar unes idees". 
"Jordi, ni tu, ni el teu fill, ni la teua família estareu mai sols, la família de la Lira sempre estarà amb vosaltres", conclou el comunicat.